Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

TEE: Παράταση αναστολής μέχρι 11-11-2012.Σκληρή κόντρα με ΥΠΕΚΑ

TEE: Παράταση αναστολής λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέχρι 11-11-2012
-Αμφισβητεί την εγκυρότητα των βεβαιώσεων και καλεί τους πολίτες να μην προχωρήσουν σε δικαιοπραξίες
-Εσωτερικές τριβές,αντιδράσεις,παραιτήσεις Μηχανικών για την παρατεταμένη αναστολή

Ανακοίνωση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξέδωσε το TEE, καλώντας τους πολίτες να μην προχωρήσουν σε δικαιοπραξίες, για να μην βρεθούν όπως αναφέρει "προ εκπλήξεων, λόγω πιθανής αμφισβήτησης εγκυρότητας των βεβαιώσεων".

       Όπως αναφέρει το ΤΕΕ, το ΥΠΕΚΑ, τηρώντας τη σκληρή γραμμή της Κυβέρνησης από τις πρώτες ημέρες των κινητοποιήσεων, λειτούργησε όχι ως το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αλλά ως μηχανισμός υλοποίησης ενός παρακρατικού απεργοσπαστικού μηχανισμού. Έτσι εισηγήθηκε, "ενώ το Κοινοβούλιο λειτουργεί, τη "δημοκρατική" συνήθεια των τελευταίων χρόνων, αυτή της έκδοσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου, ώστε να επιτρέψει τις χειρόγραφες βεβαιώσεις των διπλωματούχων μηχανικών, για την ολοκλήρωση των μεταβιβάσεων ακινήτων, χωρίς υπερβάσεις και πολεοδομικές αυθαιρεσίες και χωρίς ευθύνη".

*** Περισσότερα...ΚΛΙΚ ΕΔΩ

**Εσωτερικές τριβές, αντιδράσεις, παραιτήσεις Μηχανικών για την παρατεταμένη αναστολή.

       Χωρίς να αμφισβητείται το διεκδικητικό πλαίσιο του ΤΕΕ,απέναντι στην λαίλαπα κυβερνητικών μέτρων,υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις και αντιδράσεις Μηχανικών,ειδικά για την παρατεταμένη αναστολή λειτουργίας Υπηρεσιών του ΤΕΕ που θεωρείται ότι κύρια δημιούργησε προβλήματα στους Μηχανικούς.
       Ηδη η παράταξη ΔΚΜ διαχώρησε την θέση της και μέλη της παραιτήθηκαν

*** Περισσότερα... ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Πηγή:buildnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου